Све категорије
О нама

О Уплифт-у

Јединствени пословни модел. Не продајемо директно крајњем кориснику. Потребе сваког дилера су једна од наших највећих брига. Сваки пројекат или понуда је прилагођена. Сваког дана константно уводимо иновације како бисмо осигурали успех на растућем тржишту.

Ко смо ми?

5 година када смо покренули Уплифт, циљ је био да произведемо одличан стојећи сто по невероватној цени и додатно обезбедимо свеобухватна решења за намештај. Пројектовање, опремање, сертификација, тајминг... Данас сви производи имају сертификате ИСО9001, ЦЕ, ТУВ, БИФМАк5.5 и УЛ. Више од 30 патената за дизајн који блокирају друге да продају сличан производ у директној конкуренцији са нашим дилерима. Јединствени пословни модел. Не продајемо директно крајњем кориснику. Потребе сваког дилера су једна од наших највећих брига. Сваки пројекат или понуда је прилагођена. Сваког дана константно уводимо иновације како бисмо осигурали успех на растућем тржишту.

Историја развоја

Наши ресурси и напори су усредсређени на помоћ нашим клијентима да креирају и изграде своје брендове и бизнисе, предности купаца су у центру наше одлуке.

2008

2008

Ушао у индустрију лима

Девин, генерални директор смера машинска производња са јаким теоријским знањем, почео је да ради у фабрици лима 2008. године. Током рада, Девин је стечено знање у потпуности искористио за вредну праксу и убрзо добио прилику да уђе у менаџмент.

2013

2013

Хоудри основао

Са 6 година искуства у производњи и менаџменту у индустрији лима, Девин је започео оснивање сопствене компаније Хоудри. Бивша компанија је пружила Хоудрију снажну подршку како у производу тако иу технологији. Тада је Девин почео да се бави увозом и извозом производа од лима и постигао добар резултат.

2014

2014

Развијен је нови сто за постоље

Нама је лим далеко од довољног. Стога смо почели да вршимо истраживање тржишта и бирамо одговарајући производ који ће употпунити наш асортиман производа. Након дубинског истраживања тржишта, открили смо да сто подесиви по висини има веома велико потенцијално тржиште. Тако смо почели да радимо на истраживању производа, скринингу висококвалитетних добављача, промоцији тржишта итд. Добили смо одличне повратне информације од тржишта и укупна продаја компаније је такође значајно побољшана

2018

2018

Основана фабрика паметног намештаја и постављен интерни центар за истраживање и развој

Како време пролази, стојећи сто је постајао све популарнији. Планирали смо да инвестирамо у оснивање фабрике паметног намештаја и она је завршена 2018. године. Истовремено је основана нова компанија Уплифт и ангажовани су инжењери и техничари са више од 20 година искуства у индустрији из ТИМОТИОН-а (индустрија ТОП2). развили наш први електрични сто, што је отворило ново поглавље за нашу компанију. Исте године учествовали смо на првој међународној изложби у Дубаију на којој смо приказали наших 5 категорија производа (стојећи сто са двоструким мотором, стојећи сто са једним мотором, стојећи сто у облику слова Л, радна станица која се налази на леђима и стојећи сто са ручним погоном) међународним клијентима и успешно успоставио многе пословне сарадње.

2021

2021

Фабрика проширена

Простор садашње фабрике био је далеко од довољног са повећањем поруџбина. У 2021. години инвестирали смо у проширење фабрике са првобитних више од 2,000 квадратних метара на преко 7,000 квадратних метара данас, додавањем више производних линија и увођењем интелигентних машина и опреме, само да бисмо скратили време завршетка поруџбина, побољшали процес контроле квалитета и коначно побољшати квалитет производа.

2022

2022

Ново поље - живот без препрека

Данас наша компанија има јаке могућности истраживања и развоја. Поред стојећег стола, у потпуности користимо технологију електричног подизања и почињемо да улазимо у кућно поље стварајући живот без препрека, укључујући ормариће без препрека, судопере без баријера, огњиште без препрека и друге производе. Циљ нам је да помогнемо особама са инвалидитетом и старијима да се лакше носе са свакодневним проблемима.

2008
2013
2014
2018
2021
2022

Обилазак фабрике

Контрола квалитета

Квалитет је увек био на првом месту

Контрола квалитета развоја новог производа

Сампле Тест

Развој и дизајн производа покушавају да задовоље потребе купаца уз обезбеђивање практичности и поузданости производа и спроводе свеобухватне функционалне тестове на узорцима како би проверили и решили сваки могући проблем.

Контрола квалитета
Контрола квалитета

Контрола квалитета масовне производње

Увек се придржавајте стандардизованог процеса

01 Инцоминг Инспецтион
Инцоминг Инспецтион

Улазни материјали производа подлежу одређеном проценту инспекције узорковања према националним стандардима.

02 Инспекција у процесу
Инспекција у процесу

Током процеса производње вршиће се различити облици инспекције.

03 Полу-завршена инспекција
Полу-завршена инспекција

100% пробна инспекција за колону, 5% инспекција узорковања за другу додатну опрему.

04 Завршена инспекција
Завршена инспекција

Када се производња заврши, 5% производа ће бити састављено за инспекцију узорковања.

05 Оутгоинг Инспецтион
Оутгоинг Инспецтион

Пре слања, количина и спољно паковање производа ће бити проверени.

Сертификат доказује да смо квалификовани

UL
УП1Б-БИФМА Кс5.5
Стојећи сто са ТУВ сертификатом
CE
CE
УП1А-БИФМА Кс5.5
ТУВ сертификат
ИСО9001 сертификат
УЛ2 检 测 报 告
ТУВ-供应商
УЛ-供应商
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
заштитни знак

главно тржиште

Тренутно се његови производи извозе у више од 50 земаља и региона, посебно у Европу, Америку и Аустралију.

  • 50

    Земља извоза

  • 10

    Водећи тржиште

главно тржиште
Немачка
Аустралиат
САД

Британија

Данска

Холандија

Белгија

Пољска

Финска

Литванија

Украјина

Сингапур

Јужна Кореја

Јапан

Канада